zacetnik
vajenec
osnovni uporabnik
napredni krojac
siviljski mojster

O Šivalnici

Ker vse več stvari poskušamo ustvariti sami in doma, je na plano priletela ideja o blogu. Ker se že več let gibljem v oblikovalskih vodah, hkrati pa tudi sama ustvarjam najrazličnejše stvari za dom, oblačila ter nakit, je bilo to področje kot nalašč zame. Tako si boste prav vsako sredo na mojem blogu, lahko ogledali novo idejo ter njen proces. Torej, če kakšen teden izpustite, poleg kreativnega duha ne bo trpelo prav nič, saj si vse lahko ogledate za nazaj 😉

Spremljajte nas tudi na Facebook, Pinterest ter Instagram profilu, kjer pa bodo poleg tedenskih idej objavljeni tudi ostali izdelki izpod šivalnega stroja.

 

O meni

slika

Sem diplomirana dizajnerka, oz. z eno nogo že magistra dizajna. Z oblikovanjem se ukvarjam že kar nekaj let. Začelo se je kot pri večini, še preden sem shodila. Potem pa je bila ljubezen iz leta v leto večja. In sedaj smo tukaj, ko se med svojim delovnikom ukvarjam z grafičnim oblikovanjem, v prostem času pa počnem tisto, kar je moj življenjski cilj-modno oblikovanje. Natančneje: krojenje. Vzljubila sem ga v srednji šoli, ko sem spoznala, da se z matematiko ter oblikovalsko žilico lahko naredi marsikaj čudovitega. Navdih za vse črpam predvsem iz mojih hobijev: gasilstvo, alpinizem, folklora, fotografiranje…(za kar imam vse manj časa-vendar se najde).